Vind uw oplossing oplossing oplossing

Een unieke groep experts in alle patronen van de bedrijfswereld, die gespecialiseerd is in gepersonaliseerde oplossingen voor complexe juridische en zakelijke uitdagingen.

Beste adviesbureau voor consulting en private corporate intelligence voor uw bedrijf...
HBR Business Solutions

Onze missie

Wij zorgen voor een succesvolle upgrade van uw bedrijf.

Samen kunt u 100% relevant worden voor alle toekomstige en huidige uitdagingen. Van klanten tot werknemers, partners en aandeelhouders, het milieu en de samenleving. Zo maken wij bedrijven toekomstbestending. Samen achterhalen we de specifieke uitdagingen. Dit doen we door ons te concentreren op de echte taak. We weten hoe we de belangrijke vragen op tafel moeten krijgen en we zijn niet bang om uitdagingen onder ogen te zien.

We ontwikkelen gepersonaliseerde strategieën en voeren deze vervolgens gericht uit. Hierin werken we samen vanuit de verschillende rollen. Als bulldozer, katalysator en als expert. We bieden niet alleen oplossingen op papier, maar we voeren ze ook daadwerkelijk uit!

We zijn uw partners voor de uitdagingen van vandaag en de kansen in de toekomst.

Onze expertise

Wij leiden het beste team.

Creatieve intelligentie
Creatieve out-of-the-box oplossingen die gebaseerd zijn op diepgaande intelligentie, geavanceerde technologie en speciale expertise.
Ondersteuning bij geschillen
Het vinden van creatieve oplossingen om invloed uit te oefenen op complexe juridische uitdagingen, en door het bedrijfsonderzoeken uit te voeren om conflicten, corruptie en fraude aan het licht te brengen.
Culturen en talen
HBR Business Solutions heeft de meest scherpe geesten in dienst op het gebied van business consulting en corporate intelligence. Een belangrijk onderdeel van hun expertise is een intieme culturele verstandhouding met verschillende zakelijke gebieden.

Onze werkgebieden

Laat uw bedrijf groeien met onze diensten

Marketing onderzoek

Persoonlijke ontwikkeling

Business consulting

Waarom wij?

Wat maakt ons anders dan anderen?

Onze mensen
HBR Business Solutions is de som van uiteenlopende expertises, met meerdere perspectieven en veel ervaring ten behoeve van onze klanten. Onze expertise reflecteert onze achtergronden als bijvoorbeeld strategisch adviseurs, advocaten, technologen, onderzoekers, cyberexperts, wetshandhavers en inlichtingenofficieren. Deze combinatie, gevestigd in verschillende kantoren wereldwijd, maakt ons relevant en onderscheidt ons van de rest.
Directe en proactieve benadering
We brengen onze kennis en ervaring naar de onderhandelingstafel met de benadering om acties daadwerkelijk uit te voeren. Wij van HBR Business Solutions geloven dat pro-activiteit de juiste weg is om te kunnen omgaan met de huidige markt die snel verandert.
Unieke analytische vaardigheden
We bieden een aantal van de beste experts op het gebied van analytische bedrijfsoplossingen. Zij voeren consistente metingen uit en creëren prognoses van de activiteiten van onze klanten en bijbehorende uitdagingen.

Waarom zijn wij anders dan anderen?

450

Business Ideas

1200

Media Posts

687

Happy Clients

2348

24/7 Support

Testimonials

Ervaringen van onze tevreden klanten

Na ons Consultatiegesprek konden we eenvoudig ontdekken wat er ontbrak in onze organisatie. Ze creëerden een ambitieuze maar uitvoerbare strategie om de eindeloze sleur te doorbreken. Ik raad HBR Business Solutions zeker aan!

Kimel Young CEO

Ze hebben ons een dealstrategie gegeven voor het leiden van ons kleine bedrijf. Door inventieve strategieën in te zetten en bedrijfsonderzoek uit te voeren oefenden ze invloed uit op moeilijke rechtszaken. Ik geloof oprecht in HBR Solutions!

H. James Business Owner

Ze hebben ons een uitgebreid Small Business Plan gegeven. HBR Business Solutions heeft de slimste mensen in dienst op het gebied van business consulting en corporate intelligence. Deze ervaring zorgt ervoor dat ze onze verschillende werkgebieden écht begrijpen.

Anna Rodriguez Business Expert

  Neem contact op

  Zend ons een bericht

  Adres

  Philadelphia Office:

  Amsterdam Office

  Madrid Office

  Contacten

  Email:

  Telefoon:

  Beste advies- en privébedrijf voor bedrijfsinformatie voor uw bedrijf.

  Copyright © 2022 hbrbs.com - Alle rechten voorbehouden.